Ombygning og renovering

Ombygning og renovering af hus

Renovering kommer i mange former og afskygninger, hvor kun fantasien sætter grænser. Kontakt os med din næste byggedrøm.

​Hos TUK Tømrer & Snedker  kan vi hjælpe dig med alt, der har med renovering af hus at gøre. Det være sig alt fra en tilbygning til nye vinduer eller en totalrenovering. 

​Vores kunder bor i Randers omkring Hadsten, Haverslev og andre områder i nærheden af Hobro. Du er velkommen til at henvende dig til os for at få byggehjælp, hvad enten du henvender dig i privat regi eller som erhvervsdrivende.

Renovering af hus - hvad kan TUK Tømrer & Snedker​ hjælpe dig med?

Hvad koster renovering af hus?

Vil du gerne renovere dit hus, er det kun dit budget, der begrænser dig. Ellers kan næsten alt lade sig gøre. Vi kan ændre på rumdelingen i dit hus, så du får flere eller færre rum, og vi kan sætte nye vægge eller nye lofter op.

​Når det kommer til at få en pris på renovering af hus, skal vi vide mere om det byggeprojekt, du gerne vil i gang med. Der er stor forskel på projektets pris alt efter dets omfang. Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser.

Vores kunder henvender sig primært fra Hobro, Haverslev, Randers og Aalborg, bor du ikke i et af disse områder hjælper vi også gerne dig.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 61 11 75 15 eller send en e-mail til [email protected]

I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Galleri

Få et uforpligtende tilbud af TUK Tømrer & Snedker