Træterrasser

Lægning af træterrasse hjemme i din have

Mangler du en dygtig tømrer, der kan hjælpe dig med at få lagt en træterrasse? Så er du kommet til det rette tømrerfirma!

​Hos TUK Tømrer & Snedker står vi klar til at hjælpe dig med lægning af træterrasse. Vi prioriterer høj håndværksmæssig kvalitet og tilbyder samtidig professionel rådgivning. Det gælder også, når du skal have lagt en ny træterrasse.

Vores kunder henvender sig primært fra Hobro, Haverslev, Randers og Aalborg, bor du ikke i et af disse områder hjælper vi også gerne dig.

træterrasse - Træterrasser - TUK Tømrer & Snedker

En god pris på lægning af træterrasse

Prisen på en træterrasse kan svinge meget. Det afhænger både af, hvor stor du gerne vil have den, og hvilke materialer du vælger. For at give dig en eksakt pris på træterrasse vil vi bede dig indhente et tilbud. Så får du en helt konkret pris, du kan forholde dig til, og tilbuddet er naturligvis ganske uforpligtende.

Hvilken træterrasse drømmer du om?

En træterrasse kan være mange forskellige ting. Det kan være en terrasse med udgang fra din stue eller din spisestue, og den kan bygges i mange forskellige former for træsorter. Den kan være stor og rummelig, eller den kan være lille og hyggelig. Når du kontakter os med henblik på lægning af træterrasse, vil vi til hver en tid have fokus på at bygge den træterrasse, som bedst opfylder dine drømme og dine behov.

​Vi tager os god tid til at forstå dine ønsker og hjælper dig med at finde ud af, hvor træterrassen skal placeres,  og hvilken træsort vi skal bygge den i, og hvor mange kvadratmeter den skal være.

Vores kunder henvender sig primært fra Hobro, Haverslev, Randers og Aalborg, bor du ikke i et af disse områder hjælper vi også gerne dig.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 61 11 75 15 eller send en e-mail til [email protected]

I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Galleri

Få et uforpligtende tilbud af TUK Tømrer & Snedker